Velkommen...

May 03, 2016

Velkommen...
Kære læsere

Jeg hedder Karen Maj, og står bag firmaet Another Ballroom. Jeg bor i en gammel ejendom på Frederiksberg. Jeg har valgt at kalde min blog for 'My Journal', fordi den kommer til at være en slags journal over ting, jeg synes er flotte, skøre, skønne, skæve og på en eller anden måde inspirerer mig.


Mine overvejende ønsker med bloggen er at dele min inspiration med andre, der deler den samme interesse for indretning, æstetik, ideer, passion, harmonier, kulturmøder, mennesker og ikke mindst de alternative og udbytterige indretningsideer. Det bliver ikke nødvendigvis forkromede overvejelser, men nogle gange bare et hint om, hvad der kan gøre en væg lidt sjovere, et gulv nemmere at overskue eller et hjørne lidt hyggeligere. Nogle gang vil det være ren inspiration, som jeg selv er stødt på forskellige steder, og andre gange vil det være råd og ideer, som jeg selv har prøvet kræfter med.

Det er heller ikke umuligt, at I vil komme til at møde min skønne familie og blive en del af de rejser, oplevelser og overvejelser vi gør os gennem livet som familie, både i indretningens- og samværets tegn. Da disse, mine børn, min familie og mine fantastiske venner er noget af det, der i den grad inspirer mig.
Jeg kommer til at skrive på dansk, for det er sådan jeg bedst kan udtrykke mig. Men måske på sigt vil jeg slå over i engelsk.

Jeg glæder mig til at komme lidt længere ind i rutinen og forhåbentligt stifte bekendtskaber med nogen af jer, der kommer til at læse med…

Kh
Karen Maj
Another Ballroom